MH17: Duitse regering erkent indirect dat Oekraïne schuldig kan zijn – Westen heeft geknoeid met bewijsmateriaal


MH17: Duitse regering erkent indirect dat Oekraïne schuldig kan zijn. Westen heeft geknoeid met bewijsmateriaal.

Uit een antwoord op vragen van de Die Linke partij blijkt dat de Duitse regering er inmiddels rekening mee houdt dat niet Rusland, maar Oekraïne verantwoordelijk kan zijn voor het neerschieten van vlucht MH17. Afgelopen week kon uit minister Timmermans ‘slip of the tongue’ ook al worden opgemaakt dat de officiële versie van de gebeurtenissen sterk betwijfeld dient te worden (..). De aanwijzingen dat de ramp met vlucht MH17 door de betrokken autoriteiten in de doofpot wordt gestopt, stapelen zich op.

De slip of the tongue van minister Timmermans, die zich liet ontvallen dat een gevonden MH17 passagier een zuurstofmasker ophad, voedt de verdenkingen dat de waarheid over de fatale crash van meet af aan verdraaid en onderdrukt werd. Het cruciale gegeven werd tot nu toe namelijk uit alle officiële rapporten, commentaren en onderzoeken gehouden.

Timmermans ontkrachtte onbedoeld de door politiek en media verkondigde verklaring dat de Boeing in de lucht door een raket werd geraakt en onmiddellijk explodeerde, waardoor alle passagiers op slag dood zouden zijn geweest. Het zou tevens de reden zijn geweest waarom er op de ‘zwarte doos’ niets over een explosie werd teruggevonden, noch dat de zuurstofmaskers naar beneden zouden zijn gekomen en door passagiers zouden zijn gebruikt.

Of dit betekent dat de alternatieve versie dat Oekraïne het vliegtuig heeft neergehaald om hier Rusland van de schuld wilde geven de juiste is, kan (nog) niet met zekerheid worden gezegd. Wat wél duidelijk is dat bepaalde Westerse machten hebben geknoeid met bewijsmateriaal en het voorlopige officiële onderzoeksrapport naar de ramp hebben gemanipuleerd en vervalst, zodat de Russische president Putin de schuld kon worden gegeven.

Minister Timmermans betuigde donderdag zijn spijt over zijn opmerking, die hem op een publieke uitbrander van premier Mark Rutte kwam te staan. En dat was niet zo vreemd, want ‘we kunnen ervan uitgaan dat iedereen in het false-flag gebarende Westerse kamp eveneens zeer veel spijt had van Timmermans’ commentaar,’ concludeert Tyler Durden van Zero Hedge cynisch.

Lees hier verder…

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s