Netanyahu tegen VN: Ideologie militante islam identiek aan Nazi’sDe Israëlische premier Netanyahu heeft tijdens zijn VN-toespraak gisteren militante moslims van onder andere ISIS en Hamas vergeleken met Nazi Duitsland. ‘De Nazi’s geloofden in een opperras, militante islamisten geloven in een oppergeloof. Het enige waar ze het niet over eens zijn is wie de meester van dit oppergeloof is. De vraag is daarom of de militante islam de macht krijgt om zijn ongebreidelde ambities te realiseren.’

De missie van de militante islam om over de hele wereld te heersen lijkt idioot, maar dat gold ook voor de wereldwijde ambities van een andere fanatieke ideologie die 80 jaar geleden aan de macht kwam,’ aldus Netanyahu.

De plek waar de islam al op korte termijn hetzelfde doel kan realiseren is volgens hem Iran. ‘Al 35 jaar streeft Iran meedogenloos de wereldwijde missie na zoals die door oprichter Ayatollah Khomeini met deze woorden in gang werd gezet: ‘Wij zullen onze revolutie naar de hele wereld exporteren, totdat de kreet dat er geen god behalve Allah is door de hele wereld weerklinkt’.’

De premier verwees naar de huidige commandant van de Revolutionaire Garde, generaal Muhammed, die verklaard heeft dat de Iraanse revolutie de weg bereidt voor een islamitische wereldregering. Eén van de beproefde manieren waarop Iran dit probeert te bereiken is het financieren van wereldwijde terreur. (1) Net als in de vorige jaren waarschuwde de premier opnieuw dat Iran kernbommen ontwikkelt, en daarom een nog groter gevaar vormt dan ISIS.

(..) Leden van Netanyahu’s Likud partij reageerden zeer tevreden op de toespraak van hun voorman. ‘Netanyahu heeft het masker van het gezicht van de leider van de PA gerukt en bewezen dat Abbas een partner van Hamas is, en niet van vrede,’ reageerde voorzitter Yuariv Levin vol lof.

(1) Breitbart

Hier verder lezen…


Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s