Onderzoek in 2014: Autisme en leukemie door cellen geaborteerde baby’s in vaccins


Een wetenschappelijk team van het Sound Choice Pharmaceutical Institute in Seattle (VS) zegt een sterk verband te hebben geconstateerd tussen vaccins en het ontstaan van autisme. De boosdoeners zouden echter niet zware metalen zoals kwik zijn, maar het gebruik van cellen van speciaal voor dat doel geaborteerde baby’s, een feit waar we al in april 2010 over schreven.

De veelgebruikte vaccins tegen de waterpokken en Hepatitis-A zijn volgens een groot aantal onderzoeken en publicaties ‘gefabriceerd met foetale cellijn WI-38’, die zijn ‘besmet met het HERV retrovirus dat bij kinderen kanker in de lymfecellen veroorzaakt,’ aldus Deisher, die er tevens op wees dat deze cellijn afkomstig is van een opzettelijk geaborteerde 3 maanden oude vrouwelijke foetus. (2)‘Over heel de wereld worden vaccins die besmet zijn met menselijke foetale cellen niet enkel in verband gebracht met autisme, maar ook met epidemische leukemie en lymfekanker bij kinderen.’

Hoofdonderzoeker Katie Doan legde uit dat menselijk foetaal weefsel wordt gebruikt om vaccins te kweken, omdat er dan minder auto-immune reacties optreden dan bij het gebruik van dierlijk weefsel. Volgens haar is het echter onmogelijk om onbesmet foetaal DNA te gebruiken, ondanks pogingen om het te zuiveren. Zodra dit in een kind wordt geïnjecteerd, kan het in combinatie met de genen van het kind autisme veroorzaken.

(..) Het geconstateerde verband tussen de kwik bevattende hulpstof thimerosal en autisme-achtige verschijnselen werd doelbewust uit de onderzoeksresultaten verwijderd.

‘Doodscultuur’
Rebecca Taylor, een klinisch laboratorium specialist in moleculaire biologie, gaf destijds op haar blog het commentaar dat ‘het gebruik van geaborteerde foetuscellen om producten op de markt te brengen… zal toenemen. We leven in een doodscultuur – een realiteit die inhoudt dat we consumenten moeten waarschuwen met labels waarop geschreven staat: ‘Dit product werd mogelijk gemaakt door het doden van onschuldig menselijk leven.’

Lees hier verder…

(1) Life Site News
(2) GGZ Nieuws


 

 

Advertenties

4 gedachten over “Onderzoek in 2014: Autisme en leukemie door cellen geaborteerde baby’s in vaccins

 1. De `ethiek` die aan mensen wordt toegeschreven…. is ten onder gegaan aan snode plannen vàn….? en de zucht naar geld en macht vàn ….?
  De mens-heid zelf is ook debet aan deze status quo, we blijven altijd maar geloven in de hypocriete voorspellingen en beloften van die toch oh zo hoogstaande doorgeleerde heren… maar zelf met de snufferd de boeken induiken (of het internet) ho maar.
  De “wetenschap“ is net zo discutabel als “de kerk“.
  Wij laten ons maar leiden, als de welbekende schapen en `men`… wèèt dat, en dat psychologische spel weet `men` daar… als geen ander te spelen.

  Dat “speciaal voor dat doel geaborteerd baby`s“, riekt m.i. òòk naar misdaad, waarschijnlijk misleid men a.s. ouders met mededelingen dat het er niet zò goed uitziet…. en met; slikt u dit middel maar… dan komt het wel goed…. en dààrdoor ontstaan dan ws de noodzaak van een vroegtijdige abortus teneinde die vrucht “ te oogsten“…

  Kennis is macht, en je kunt en hoeft als normaal burger ook niet alles te weten, maar je verdiepen in de zaken die voor jòu belangrijk zijn op een bepaald moment, lijkt mij toch wel een logische zaak.

  Als je een beetje volgt wat er in deze wereld gaande is op het gebied van misleiding, is dat schrikbarend (wordt er toch nog wàt gebaart….;) )

  Als de Natuurwet; het recht van de sterkste gewoon doorwerkt in de mensenwereld… is alles wat nu gebeurt dus slechts het logische gevolg van die wet, de sterken (slimmen, gemenen, rijken, enz.) maken gebruik van al hun mogelijkheden om zichzèlf in dìe positie te manouvreren dat zij de langste adem en het meeste voordeel hebben… en de slachtoffers die onder het klootjesvolk vallen zijn dus gewoon collateral damage, of zelfs dàt niet eens, het is geen schade, het is gewoon voor dàt doel wat `men` voor ogen heeft; Bruikbaar!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s