9-11: 9/11: Gewoon even ‘n paar zaken op ‘n rijtje..583a082d552a85f92b1a096ee4fd982c

Daar zijn we dan weer; preciés 13 jaar ná de schandalige aanval op de burgers van de Verenigde Staten, op 11 september 2001. Een schandalige aanval, omdat we inmiddels duidelijk weten, waarom het een aanval van binnenuit is geweest.

Strategisch gezien is het een succes van jewelste geworden. Niet alleen is de VS fysiek nu op een sleutelpositie aanwezig in het Midden Oosten, maar ook de strategische manipulatie van het eigen volk in de VS, via de valse-genaamde Patriot Act, is helemaal gelukt.

Amerikanen zijn hun grondrechten kwijt. Wanneer we kijken naar één van de meest indringende wetten die zijn aangenomen in het kader van de strijd tegen terrrrrorrrrisme, dan kom je op de persoonlijk vrijheid van ieder mens.

In de VS is het op dit moment zo, dat IEDERE BURGER, zonder opgave van reden, vastgehouden kan worden, zolang het de overheid zint. Er is geen enkel verweer tegenin te brengen, behalve dat een advocaat bijvoorbeeld de publieke opinie achter zich probeert te krijgen voor zijn client, om deze vrij te krijgen en een eerlijk proces laat ondergaan. En zo gaat het maar door: Amerikanen zijn hun vrijheid kwijt en dienen alles op te geven, in de zin van een prive-leven, aan de veiligheid van de staat..!

Lees hier verder…


Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s