Apocalyptische Derde Wereldoorlog is onvermijdelijk


Apocalyptische Derde Wereldoorlog is onvermijdelijk

door Xandra (xandrah.wordpress.com)

Genocide om de wereldbevolking terug te dringen is al een poos aan de gang. De elite wil de wereldbevolking terugbrengen van ongeveer 7 biljoen, naar 500 miljoen. Er zijn veel middelen en methodes die gebruikt worden. De belangrijkste zijn: instabiliteit van internationale ontwikkeling, wat leidt tot hongersnood en sterfte. (dit veroorzaakt jaarlijks 40 miljoen doden), het aanwakkeren van oorlogen, haat en militaire aanbestedingen die leiden tot miljoenen doden wereldwijd. Ook het realisteren van pandemieën, plagen en pest door de verspreiding van infecties is een belangrijke. En als laatste natuurlijk de vaccins.

Andere methodes zijn: Het gebruik van nucleaire, chemische en biologische wapens, de vergiftiging en besmetting van voedsel en water, het gebruik van dodelijke medicatie in de farmacie, weersveranderingen en het uitlokken van aardbevingen/vulkaanuitbarstingen/tsunami’s door middel van electromagnetische, psychotropische wapens op aarde, en vanuit de ruimte. Verder de promotie van homoseksualiteit om de bevolkingsgroei te beperken, de verspreiding van het dodelijke aidsvirus, gedwongen sterilisatie in landen als China, verplichte vaccinaties, abortus, euthanasie.

Het centrale principe van de 21e eeuw is het managen van de dood. De 20e eeuw was de bloedigste in de menselijke geschiedenis. Ook nam honger, hongersnood, ziekte biljoenen levens. W.O.I, W.O.II, regimes van Mao, Pol Pot, Stalin, Hitler, Reagan, Bush en anderen, namen honderden miljoenen levens.

De 21e eeuw accelereert deze kwaadaardige stroming, waarin honger, hongersnood en ziektes verantwoordelijk zijn voor een recordaantal doden (dit staat gelijk aan 7 Joodse holocausten per jaar). Moderne oorlogen razen voort en zijn productief. In Irak heeft de oorlog de levens van meer dan twee miljoen mensen gekost, door buitenlandse en economische interventie. Dan is er nog de genocide in Congo, waar meer dan 4 miljoen mensen zijn verminkt en afgeslacht. Er was nauwelijks aandacht voor. Voeg aan toe, de ongebreidelde en zeer winstgevende opbouw van massavernietigings-, nucleaire-, chemische- en biologische wapens (vooral in het midden oosten) en de bereidheid deze te gebruiken, en het kan niet onopgemerkt blijven dat een apocalyptische derde wereldoorlog onvermijdelijk is. Het dodental hiervan zal alle alle records breken en zal tot ver boven ons verbeeldingskracht reiken.

De internationale campagne om de ‘nuttelozen’ (ook wel de nutteloze ‘eters’ genoemd, volgens de Club van Rome) te elimineren, ten behoeve van de bevoorrechte heersende elite, gaat absoluut een gretigere tol eisen, gezien het feit dat de wereldbevolking toch een groei laat zien die redelijk continu is.

Om de ‘definitieve oplossing’ te vervullen, om 4-5 biljoen mensen van de aarde te laten ‘afvloeien’, zal de elite van de wereld ongetwijfeld de biotech en nanotechnologie voor hun kar spannen om een super-biowapen-virus te creëren: een globale killer-pandemie.

Bron: http://xandrah.wordpress.com/2013/02/11/bevolkingsreductie-zal-grootser-aangepakt-worden

Advertenties

Een gedachte over “Apocalyptische Derde Wereldoorlog is onvermijdelijk

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s