Gruwelijke wapens en experimenten


Gruwelijke wapens en experimenten. Zoals HAARP.


Tragisch genoeg is hetgeen Michiu Kaku in zijn publicaties voorhoudt niet hetgeen het Pentagon en de wapenindustrie met hun geheime programma’s nastreven. Zij staan overheersing van de ruimte voor. Daarvoor zullen ze alle wapentechnologieën inzetten om zich onze planeet toe te eigenen. Een oorlog in de ruimte behoort tot hun plannen. De ‘verovering’ van de maan is onder meer bedoeld voor het installeren van ruimtewapens. De maan fungeert tevens als ‘springplank’ of ‘tussenstop’ naar andere planeten en sterrenstelsels.

In “Imaginary Weapons. A Journey through the Pentagon’s Scientific Underworld (20072)” beschrijft Sharon Weinberger de afschrikwekkende wapens die het Pentagon ontwerpt .

De meeste mensen hebben hier nog nooit van gehoord, terwijl er honderden miljarden belastinggeld naartoe gaan, naast geld uit ‘ondefinieerbare projecten’, de zogenaamde black projects. Wapens ter grootte van een golfbal met de kracht van een atoombom, dna-bommen, supergeluidsbommen, elektromagnetische wapens (scalar), antimateriewapens, donder- en bliksemwapens met mythologische namen (de B-2 Spirit bomber), interstellaire bommen (project Orion), superlasers en ‘grasers’ (nucleair aangestuurde lasers), kosmische robotstrijders, diverse Star Warswapens en Mops (Massive Ordnance Penetrators). Mops zijn verwoestende bommen die tot zeer diep in de aarde enorme explosies kunnen veroorzaken.

Naast de tienduizenden nucleaire, biologische en chemische wapens, is HAARP (leesWijwordenwakker.org ) een van de meest gruwelijke wapens, waarvoor onder andere Tesla de grondslag legde. Nog onlangs maakte de Braziliaanse fysicus Fran De Aquino bekend dat HAARP niet alleen in staat is het weer te manipuleren en aardbevingen te veroorzaken, maar ook de tijd-ruimte en de zwaartekracht kan manipuleren .

George Orwell, auteur en voormalig geheim agent van de Britse geheime Dienst MI6, schreef al in zijn boek 1984: ‘ “Wie het verleden beheerst,” zo luidde de partijleuze, “beheerst de toekomst: wie het heden beheerst, beheerst het verleden.” “Realiteitscontrole” noemden ze dat. Realiteitscontrole is nu ook technisch mogelijk geworden door HAARP.

English: HAARP antenna array

English: HAARP antenna array (Photo credit: Wikipedia)

In de Nevadawoestijn worden talloze supergeavanceerde wapens ontworpen die tot ver in de ruimte kunnen binnendringen. In menige Hollywoodfilm wordt deze technologie getoond. De meeste toeschouwers menen dat het louter science fiction is en zijn zich niet bewust waar ze naar kijken. Hoewel Area 51 in de Nevadawoestijn bekendstaat als een van de meest geheime en best bewaakte militaire plaatsen ter wereld, heeft het merendeel van de mensen er nog nooit van gehoord. Hier worden ook sterrenwapens en drones ontworpen.

Een onvoorstelbaar lijden spreidt zich over onze wereld uit!

Vgl. bron: http://boinnk.nl/blog/36590/zelfs-in-niet-christelijke-kringen-gaat-men-inzien-dat-het-eindspel-is-ingezet

Advertenties

4 gedachten over “Gruwelijke wapens en experimenten

  1. Reactie welke ik kreeg via de email:

    “Bij deze bevestigd pastoor Geudens eigenlijk wat MARIA ons duidelijk zegt in het geheim van LA SALETTE namelijk: de natuur zal om wraak roepen over de mensen en zij zal van ontzetting sidderen in afwachting van wat er met de door misdaden besmeurde aarde zal gebeuren…deze misdaden worden dus overduidelijk veroorzaakt door de MENS!!!” – Door F.B.

    Naar aanleiding van de reactie van F.B. heb ik een nieuw berichtje gemaakt op: http://geudens.wordpress.com/2012/06/22/la-salette-en-natuurrampen-veroorzaakt-door-de-mens/ ; met de bedoeling om het op facebook te plaatsen en via hyves op katholieke websites, onder de titel: La Salette en de natuurrampen veroorzaakt door de mens. Met dank aan F.B.!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s